Dades personals

La meva foto
Cornellà de Llobregat, Catalunya, Spain

dimarts, 5 d’abril del 2011

VIQUIPÈDIA

La tasca que havien de fer aquesta setmana, ha tingut relació amb la viquipèdia.
Com suposo que quasi tothom coneix, la viquipedia és una pàgina, on pots cercar tot tipus de informació i en diferents idiomes. Ens va proposar de que ens havien de fer un compte a la viquipèdia i convertir-nos en viquipedistes, es a dir, tenir acces per poder ser editors o creadors de articles d'aquesta pàgina. Per crear-nos el compte vam entrar a la pàgina web http://ca.wikipedia.org/ i clickar a l'opció de Iniciar Sessió/Restringir-se. 
Una vegada ens haviem teniem un usuari propi nostre, haviem de buscar una persona, un lloc o qualsevol altre cosa que no tingues un article fet en la viquipedia, i crear-ne un, o també podiem agafar un que ja estigues fet, i modificar o afegir més coses. Lo més important d'aquesta pàgina era que, no hi haguès faltes d'ortografia, perquè la gent que entri i busqui trobi la informació correcte, i sobretot que escrivissim amb les nostres paraules, mai s'havia de copiar exactament el mateix d'una altra pàgina web.
Jo he fet l'article d'una actriu de la sèrie Los Protegidos, i l'he fet de nou sencer perquè no hi existia. La viquipedia et dona l'opció de fer enllaços a partir del teu article, insertar imatges, i canviar la lletra etc. Una vegada que has escrit l'article o l'has modificat, li dones a Desa la pàgina i ja està llest. Per modificar un article que està fet, nomès cal donar-li a l'opció de Modifica.



Després per una altra banda, també he fet un article en el que explico una recepta; la que he escollit ha sigut la de Trufes. Per fer aquest article també he seguit els mateixos pasos que per al article anterior. Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada